Fonkelende digitale boekenbeurs

Beste ouder,

De traditionele boekenbeurs kan dit voorjaar jammer genoeg niet doorgaan. Daarom organiseren we van donderdag 11 maart tot en met zondag 21 maart een ‘FONKELENDE’ digitale boekenbeurs.

Hieronder vinden jullie de link naar onze digitale boekenbeurs:

https://www.de-kleine-johannes.be/nl/boekenbeurs-gbs-de-fonkel-kleuters

https://www.de-kleine-johannes.be/nl/boekenbeurs-gbs-de-fonkel-lager-onderwijs

Neem dus zeker een kijkje, ga op verkenning en laat jullie maar eens lekker gaan in onze Fonkel-boekenbeurs! Vergeet zeker niet bij de betaling via deze website de naam en klas van uw kind te vermelden in de mededeling!

De bestelde boeken zullen per kind op school worden geleverd en daarna geven wij deze boeken mee met uw kind.

Naast deze digitale boekenbeurs kan u ook het nieuwe boek ‘De Rode Ballon’ van Juf Nadja (leerkracht in GBS Tervuren) bestellen via onze school.

Een gevoelig en belangrijk boek, dat kinderen en volwassenen kan helpen bij een rouwproces. Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Mama krijgt een baby en is heel blij. Sem vindt het niet zo leuk. Baby’s huilen en stinken naar poep. Ze houden mama’s de hele dag bezig. Het is vast fijner zonder een baby. Tenzij … het een jongetje is. Dan heeft Sem iemand om mee te voetballen! Sem vertelt iedereen die het horen wil dat hij een broertje krijgt. Maar dan loopt het mis. Sem krijgt een zusje, en ze wordt dood geboren. Dat is vast zijn fout omdat hij gelogen heeft …

Wil je dit boek graag bestellen, breng dan 14,95 EUR mee in een gesloten enveloppe met vermelding van de naam en klas van uw kind. Ook dit boek zal op school geleverd worden.

Met de opbrengst van de digitale boekenbeurs, vullen we graag onze schoolbibliotheek aan.

Alvast heel erg bedankt!

Veel leesgenot

Het Fonkelteam

Datum

11 - 21 maart 2021
Expired!

Tijd

08:00 - 18:00

Recente reacties

Reacties zijn gesloten.